RO
Itt vagy: » Szolgáltatások » Fogászat

Fogászat

 

A Gyne - Center  fogászati központja teljeskörű általános fogászati illetve szájsebészeti ellátást biztosít Önnek.

 

         Páciensienk maximális biztonsága érdekében a legmagasabb szintű védőfelszerelésben, előszűréssel minden fogászati panasz esetén biztonsággal segítünk. Várjuk Önöket fogászati állapotfelmérésünkre majd ezt követően a kezelési terv megvalósítására és egyben az elmaradhatatlan higiéniai kezelésre, fogkőleszedésre, amely már manapság rendszeres, évi rutinná vált egy szép és egészséges fogazat fenntartásában valamint megtartásában egyaránt.  Fogászatunkon nem csak a fogak egészségére, de a mosoly szépségére, esztétikára és funkcionalitásra is figyelünk, legyen szó fogtömésről, fogpótlásról vagy implantációról. A kezelések mellett nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra is: számos olyan eljárást alkalmazunk, amely a fogak hosszú távú védelmét, egészségének megőrzését szolgálja. 

Különös figyelmet fordítunk a fogak egészségére a kismamák körében várandósság ideje alatt és a szülést követően is.

Teljeskörű fogászati ellátásunk mellett specialitásokkal is várjuk pácienseinket, arc- és állcsontsebészeti szolgáltatást, valamint állkapocs-ízületi kiegyensúlyozó terápiát is nyújtunk. 

Komplex fogászati ellátás a Gyne Centerben így nem csak a fogorvosok hozzáértését, hanem a határterületek szakorvosainak tudását is magában foglalja, centrumunk  szolgáltatása ettől más és egyedi. 

Fogászati központunkban elérhetőek otthoni alkalmazásra kifejlesztett fogkrémek és remineralizációs anyagok – amelyek helyes használatáról minden esetben fogorvosaink adnak tájékoztatást! 

 

Bizalommal várjuk Önöket!