RO
Itt vagy: » Rólunk

Rólunk

A Gyne-Center egy nőgyógyászati magánrendelőből kifejlesztett multidiszciplináris, kissebészeti beavatkozások elvégzésére is alkalmas korszerű Egészségközpont.

A 2009-ben alakult szülészeti-nőgyógyászati magánrendelő, miután szoros szakmai kapcsolatba került a magyarországi Czeizel intézettel, Magzati Diagnosztikai Központ néven folytatta működését.
Büszkék vagyunk, hogy a romániai  Magzati Diagnosztikai Központ a régióban, a terhesgondozásban, elsőként vezette be a  kockázatbecslésen alapuló Down-kór szűrést, ami mára a várandósgondozás részévé vált. Ugyancsak A Czeizel intézet szoros szakmai partnerségének köszönhetően elsők közt mutathattuk be Romániában a magzati diagnosztika új korszakának is nevezett, újgenerációs szekvenáláson alapuló non-invazív magzati genom vizsgálatot, amelyet napjainkban is igen nagy számban végzünk.

A Magzati Diagnosztikai Központ gyors fejlődése megkövetelte terjeszkedésünket, ennek következményeként, létrehoztuk Sepsiszentgyörgy központjában, a Mihály Vitéz téren

  • 250 négyzetméteren fekvő
  • 11 orvosi szakterületen működő
  • 15 szakorvost foglalkoztató

egészségközpontunkat, a Gyne-Center-t.

 

A Gyne-Center munkaközössége célul tűzte ki, hogy a  betegekben nem a betegséget hanem a beteg embert  fogja látni, nem csak a tünetekre, hanem a páciensre egészében fog fókuszálni, nem egy receptíró intézmény, hanem egy betegbarát klinika lesz amelyben a páciensek hosszútávú partnerei lesznek a gyógyításban és az egészségmegőrzésben egyaránt.
Mindezt szeretnénk úgy megvalósítani, hogy hozzánk szívesen járjanak a páciensek, mert nyugodt, közvetlen, feszültségektől mentes hangulatot teremtünk. 
Pácienseink nyilvántartása egy kimondottan az egészségügynek kifejlesztett számitógépes program keretén belül  történik, a titoktartás teljes betartásával, előrejegyzett betegeink pedig a vizsgálat előtti napon sms-ben kapnak értesítést az időpontról. A leletküldés elektronikus formában is történhet, megkímélve pácienseinket a fölösleges időtöltéstől.

A Gyne-Center Magzati Központ, rendelőnk egyik egyedi szolgáltatása a kora- és középidős (12. és 20. hét) terhességi szűrővizsgálatok, amelyeket a magyarországi Czeizel intézettel karöltve végzünk jelenleg világviszonylatban vezető General Electrics 10-es ultrahang készülékünkkel .

A Gyne-Center Fogászati Központ teljeskörű fogászati ellátást biztosít felnőttnek és gyereknek egyaránt. Központunkban a funkció és esztétika összhangját valósítjuk meg minden fogászati kezelés során. Szájsebészeti ellátásunkkal a legkomplexebb szájüregi betegségek megoldását is biztosítjuk.

Egynapos sebészeti műtőnk teljeskörűen felszerelt (HEPA szűrővel ellátott levegőztető rendszer, beteg monitorizálás és Oxigén ellátás valamint korszerű altató készülék stb.) A beavatkozások után pácienseink kényelmes fektetőnkben pihenhetnek hazabocsájtás előtt.
Szoros szakmai partnerséget ápolunk a budapesti Czeizel Intézettel, a Reprosys meddőségi központtal a hazai Medlife magán korházzal( ahol az erre igényt tartó pácienseinket tudjuk kiszolgálni) és a hasonló nevű valamint a Santé magánlaborral is.

Mit nyújt még a Gyne-Center Egészségközpont?

  • Magas szakmai színvonal: Élvonalbeli orvoslás kiváló orvosokkal.
  • Szakmai szempontok mentén irányított vállalat: Tulajdonosunk a rendelő meghatározó orvosa, garantálja, hogy a vállalati döntésekben is a szakmaiság az elsődleges.
  • Minőségbiztosítás: Pácienseink elégedettsége elsődleges számunkra. A reklamációkat rendelőnk vezetése minden részletre kiterjedően kivizsgálja és intézkedik.
  • Hangulatos, biztonságos környezet: klinikánkon a pácienseink maximális odafigyelést élveznek, úgy kiszolgálási mind elővigyázatossági szempontból, amellyel megfékezünk mindennemű esetleges fertőzési lehetőséget.
  • Egyszerű ügyintézés, gyors hozzáférés szakrendeléseinkhez, diagnosztikus vizsgálatokhoz, kezelési lehetőségekhez.
  • Hosszú nyitvatartás: Hétköznapokon reggel 9 és este 17 óra között állunk pácienseink rendelkezésére.

RENDELÉSI IDŐK
MUNKATÁRSAK
KARRIER
CÉGADATOK
PARTNEREINK