RO
Itt vagy: » Pácienseinknek » Dokumentumok

Dokumentumok

2020. november 26., csütörtök

Mivel Ön igénybe vette szolgáltatásainkat és ügyfelünk volt, tudnia kell, hogy az Ön iránti felelősségünk között szerepel az is, ahogyan mi a személyes adatait kezeljük. Betartjuk a személyes adatok feldolgozására és az ilyen adatok szabad mozgására vonatkozó, az (EU) 2016/679 rendeletben előírt európai normákat.

2020. november 26., csütörtök

A személyes adatok feldolgozására vonatkozó védelemről és ezen adatok szabad forgalmáról szóló 677/2001 számú törvény amelyet utólagosan módosítottak és kiegészítettek és a személyes adatok feldolgozásáról és a magánélet védelméről az elektronikus kommunikációk terén tárgyú 506/2004. számú törvény követelményei értelmében a Gyne-Center SRL köteles biztonságos körülmények között és kizárólag a meghatározott céllal kezelni az Önök által szolgáltatott személyes adatokat. Az adatkérés reklám, marketing és hirdetés céljából történik.

2020. november 26., csütörtök

Ez a szabályzat a Mihai Viteazu tér 2 sz. 520008 Sepsiszentgyörgy Kovászna megye székhelyű Gyne-Center által üzemeltetett cookie-kra (sütikre) és weboldalakra vonatkozik.