HU
Sunteți aici: » Domenii » Stomatologie

Stomatologie

 

Centrul stomatologic Gyne - Center vă oferă chirurgie dentară și orală generală completă.

 

Pentru siguranța maximă a pacienților noștri, vă ajutăm în echipament de protecție la cel mai înalt nivel, iar cu un pre-screening vă putem ajuta cu siguranță în orice afecțiune a dinților. Vă așteptăm pentru analiza noastră de sănătate dentară și apoi pentru punerea în aplicare a planului de tratament și totodată pentru tratamentul esențial de igienă și detartraj, care a devenit deja o rutină regulată, anuală în menținerea și conservarea unei danturi frumoase și sănătoase. La cabinetul nostru  stomatologic acordăm atenție nu numai sănătății dinților, ci și frumuseții, esteticii și funcționalității zâmbetului, fie că este vorba de plombe, proteze sau implanturi dentare. În plus față de tratamente, punem, de asemenea, un mare accent pe prevenire: folosim o serie de proceduri pentru a proteja dinții pe termen lung și pentru a menține sănătatea lor.

Acordăm o atenție deosebită sănătății dinților în rândul viitoarelor mămici în timpul sarcinii și, de asemenea, după naștere.

În plus față de îngrijirea noastră stomatologică completă, îi așteptăm pe pacienți și cu specialități, oferim servicii de chirurgie maxilo-facială precum și terapie de echilibrare a articulațiilor maxilarului.

Îngrijirea dentară complexă de la Gyne Center include astfel nu numai priceperea stomatologilor, ci și cunoștințele medicilor specialiști în domeniile periferice, lucru care face ca serviciile centrului nostru să fie diferite și unice.

În centrul nostru stomatologic sunt disponibile paste de dinți si materiale de remineralizare dezvoltate pentru acasă – informațiile despre utilizarea lor corectă sunt întotdeauna asigurate de stomatologii noștri!

 

Vă așteptăm cu încredere!