HU
Sunteți aici: » Despre noi

Despre noi

A Gyne-Center este un Centru medical multidisciplinar, de ultimă generație dezvoltat dintr-un cabinet ginecologic privat, care permite și intervenții de mică chirurgie.

Cabinetul privat de obstetrică și ginecologie fondat în 2009, și-a continuat activitatea sub numele de Centrul de Medicină Prenatală, după ce a avut o relație profesională strânsă cu Institutul Czeizel din Ungaria,.

Suntem mândri că Centrul de Medicină Prenatală din România, a fost primul în regiune care a introdus depistarea bolii Down în asistența prenatală, pe baza evaluării riscurilor, care a devenit acum parte a asistenței prenatale. Datorită parteneriatului profesional strâns cu Institutului Czeizel, am fost, de asemenea, printre primii care au prezentat în România testarea non-invazivă al genomului fetal bazat pe secvențierea de generație următoare, numită și noua eră a diagnosticului prenatal, pe care le efectuăm și astăzi în număr foarte mare.
Dezvoltarea rapidă a Centrului de Medicină Fetală a necesitat extinderea noastră, prin urmare, am creat centrul nostru de medicină în centrul orașului Sfântu Gheorghe, în Piața Mihai Viteazul

  • situat pe 250 metrii pătrați
  • activând în 11 domenii medicale
  • cu 15 medici specialiști

numit Gyne-Center.

 

Comunitatea de lucru a Gyne Center și-a stabilit ca obiectiv ca în pacienți să nu vadă boala, ci persoana bolnavă, concentrându-se nu numai pe simptome, ci și pe pacient în ansamblu, nu va fi o instituție de prescriere de rețete, ci o clinică prietenoasă cu pacientul, în care pacienții vor fi parteneri pe termen lung atât în vindecare, cât și în conservarea sănătății.
Vrem să realizăm acest lucru în așa fel încât pacienții să vină cu plăcere la noi, deoarece creăm o atmosferă calmă, sociabilă, lipsită de tensiuni.

Pacienții noștri sunt înregistrați într-un program de calculator special dezvoltat pentru asistența medicală, în strictă conformitate cu confidențialitatea acestora, iar pacienții noștri programați vor primi un mesaj text cu data și ora examinării cu o zi înainte de aceasta. Rezultatul examinării poate fi, de asemenea, trimis electronic, pacienții noștri economisind astfel timp util.

Unul dintre serviciile unice ale clinicii noastre, Centrul Prenatal Gyne-Center, îl constituie testele screening de sarcină de vârstă timpurie și mijlocie (săptămânile 12 și 20), care sunt efectuate în parteneriat cu Institutul Czeizel din Ungaria în prezent cu aparatul nostru cu ultrasunete General Electrics 10, actualmente lider mondial.

Centrul Stomatologic Gyne-Center asigură îngrijire dentară completă atât pentru adulți, cât și pentru copii. În centrul nostru implementăm armonia funcției și esteticii în timpul tuturor tratamentelor dentare. Cu îngrijirea noastră chirurgicală orală, oferim, de asemenea, soluții pentru cele mai complexe boli ale cavității bucale.

Sala noastră de operații chirurgicale de o zi este complet echipată (sistem de aerare cu filtru HEPA, monitorizarea pacientului și alimentarea cu oxigen, precum și aparatură de anestezie de ultimă generație etc.) După intervenții, pacienții noștri se pot odihni în paturile noastre medicinale confortabile înainte de a se întoarce acasă.

Menținem un parteneriat profesional strâns cu Institutul Czeizel din Budapesta, cu centrul de fertilitate Reprosys, cu spitalul privat local Medlife (unde îi putem servi pe pacienții noștri care doresc acest lucru) și cu laboratorul privat cu același nume precum și cu laboratorul Santé.

Ce altceva mai oferă Centrul de Medicină Gyne-Center?

  • Standarde profesionale înalte: Medicină de vârf cu medici excelenți.
  • Companie administrată în mod profesional: Proprietarul nostru este medicul reprezentativ al cabinetului, și garantează că profesionalismul este, de asemenea, prioritatea în deciziile companiei.
  • Asigurarea calității: Satisfacția pacienților noștri este prioritatea noastră. Reclamațiile vor fi analizate și observate integral de către conducerea clinicii noastre.
  • Mediu confortabil, sigur: În clinica noastră, pacienții noștri beneficiază de îngrijire, atenție maximă, atât din punct de vedere al serviciilor cât și cu scop preventiv cu care controlăm orice posibilitate de infecție.
  • Administrare ușoară, acces rapid la comenzile noastre de specialitate, la testele de diagnostizare, la opțiunile de tratament.
  • Program prelungit: În timpul săptămânii suntem la dispoziția pacienților noștri de la 9:00 a.m la 5:00 p.m.

PROGRAM MEDICI
PERSONAL
CARIERĂ
INFORMAȚII FIRMĂ
PARTENERI