HU
Sunteți aici: » Pentru pacienții noștri » Documente

Documente

Pentru ca ai folosit serviciile noastre si ai fost clientul nostru trebuie sa stii ca printre responsabilitatile noastre fata de tine se afla si modul in care avem grija de datele tale personale. Ne aliniem standardelor europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Gyne-Center SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este pentru reclamă, marketing și publicitate.

Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de SC Gyne-Center SRL cu sediul in P-ta Mihai Viteazu Nr. 2 520008 Sfantu Gheorghe Judetul Covasna, denumit in continuare Gyne-Center